Buat Duit Online Tanpa Modal

Nak Buat Duit Secara Online Tanpa Sebarang Modal?

Sertai Program Affiliate Bluebell Skincare Dan Peroleh Komisen Sehingga RM100 Untuk Setiap Jualan!

Hai, sy Aliaa Zawani pengasas bersama Bluebell Skincare mengajak anda semua menyertai program Affiliate Bluebell Skincare secara percuma dan dapatkan komisen sehingga RM100 untuk setiap jualan.

Bluebell Skincare adalah produk kecantikan pharmacy, berdaftar dengan KKM, HALAL, R&D dan telah dipilih sebagai Winner Readers’ Choice Awards 2017 oleh majalah Antarabangsa iaitu Natural Health.

Bagaimana Program Affiliate Bluebell Skincare Berfungsi?

 

Image result for affiliate malaysia

Link Affiliate

Anda akan menerima link affiliate (contoh: https://bluebellskincaremalaysia.com/ref=1) setelah mendaftar sebagai Affiliate Bluebell Skincare.

Memendekkan Link Affiliate

Setelah anda menerima link affiliate tersebut, anda boleh mempromosikan link tersebut atau memendekkan link tersebut ( https://bluebellskincaremalaysia.com/ref=1 tukar kepada link http://goo.gl/asjoq212 ) menggunakan goo.gl

Mempromosikan Link Affiliate

Anda boleh mempromosikan link affiliate yang telah dipendekkan tadi di Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Website dan tempat lain.

Komisen Sehingga RM100

Terdapat 2 jenis komisen diberikan antaranya, komisen jualan per set dan jualan per agent. Jika orang yang klik link affiliate anda menjadi Agent kami, anda akan menerima komisen sebanyak RM100 manakala jika orang klik link affiliate anda membeli set kami, anda akan terima komisen sebanyak RM13-18.

Pengeluaran Komisen

Kami akan membayar komisen anda tersebut melalui online transfer ke akaun yang anda berikan semasa pendaftaran. Jadi pastikan anda daftar dan tulis nombor akaun bank sebetulnya.

Mudahkan Nak Buat Duit Online Tanpa Modal Dengan Program Affiliate Bluebell Skincare Ni?

Jadi tunggu apa lagi? Daftar sekarang sebagai Affiliate program Bluebell Skincare. Klik “Daftar Sekarang” dibawah.

dan jangan lupa join group Affiliate Bluebell Skincare di Facebook bagi mempelajari cara promosi dengan betul dan berkesan.

Image result for facebook group